Indignació per la sentència 
Ha arribat la sentència desfavorable del contenciós administratiu. En la sentència, que podeu llegir a: Sentència de la Torre Malaia, la jutgessa diu que no s'ha acreditat que les finques on han construït fossin expropiades realment pel MOP, i així ha desestimat la nostra demanda. S'està estudiant si interposar un recurs davant del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya.

A més a més tampoc s'entén com és que la Fiscalia Provincial de Barcelona (Antiga FTSJC) tampoc ha fet cap passa ni ha emès cap resposta des del gener del 2008, moment en el que la fiscalia se suposa que va iniciar les diligències d'investigació.

Avanci cap a on avanci el cas, us mantindrem informats/des.

  |  [ 0 trackbacks ]   |  enllaç permanent  |  enllaç relacionat  |   ( 3 / 1910 )
Loteria de Nadal 2008 
El tema de la denuncia a fiscalia i el contenciós administratiu al jutjat contra l'edifici de la "Torre Malaia" està seguint el seu curs, lent però amb fermesa. Peró cal acabar de pagar a l'advocat i per AIXÒ CALEN MÉS DINERS.
- Al Carrer Riego:      CIUTAT INVISIBLE
TETERIA MALEA
BAR FO (Cantonada Pça Osca)

- Al Carrer Vallespir: Floristeria LA LLUNA EN UN COVE
Farmacia SABATE
Perruqueria XIROI
Tapiceria FANDOS

- Al Carrer Valladolid: Video Club PIM PAM FILMS
FORN CAFETERIA
Restaurant PORTI

- Al Centre Social de Sants Carrer Olzinellas nº 11
Si sabeu d'algun establiment disposat a vendre'n digueu-ho perquè els i farem arribar un talonari (sense compromís) Nosaltres el portem i el recollim.

El nº es el següent 63771 i pot ser que toqui!!!!
  |  [ 0 trackbacks ]   |  enllaç permanent  |  enllaç relacionat  |   ( 3 / 877 )
Veïn i veïnes de Sants diem prou 
Divendres passat, dia 24, un grup de veïns i veïnes varen voler demostrar el seu rebuig a la situació que s'està vivint en aquest barri. La concentració va esdevenir una manifestació que va acabar davant del districte amb un fort desplegament d'antiavalots de la Guàrdia Urbana.


  |  [ 0 trackbacks ]   |  enllaç permanent  |  enllaç relacionat  |   ( 3 / 1224 )
Comunicat de premsa de l'AAVV de Pg. St. Antoni i Rodalies 
Els comuniquem la constitució de l'"Associació de Veïns del Passeig de Sant Antoni i Rodalies", entitat formalitzada el passat 15 d'octubre i el primer objectiu d'aquesta és aturar la construcció d'una torre d'11 plantes (la que els veïns denominen "TORRE MALAIA NO!" recordant el cas Marbella) que es vol realitzar en el Passeig de Sant Antoni 32 (al costat de l'Estació de Sants). La falsedat documental, la manipulació en diverses facetes del procés i la venda d'una rampa d'ús publico en la C/Reg, ha culminant en una modificació del PGM i la vulneració de la normativa que regia a la zona que tan sols permetia realitzar Baixos + 4 plantes.

L'Alcalde Sr. Hereu ja va ser informat amb el lliurament a l'Ajuntament de Barcelona de 100 cartes firmades pels veïns, així com els Partits Polítics (CiU, PP, ERC i IC) mitjançant entrevistes efectuades en rondes informatives, mentre que les forces polítiques de l'oposició ens han manifestat el seu suport en aquesta lluita, l'Alcalde Hereu només ens dóna la callada per resposta.

Seguint el procés de les diferents actuacions programades per l'Associació a finals del passat mes d'octubre, el nostre advocat Sr. Ramón Contijoch va presentar una DEMANDA contra l'AJUNTAMENT al Jutjat del Contenciós Administratiu demanant l'anul·lació de la llicència d'obres, i posteriorment va presentar una DENÚNCIA en FISCALIA perquè investigui totes les responsabilitats que es puguin derivar dels fets denunciats.

A la nostra pàgina web http://11plantes.sants.org pot consultar-se tota la trama degudament documentada del puzle urbanístic TORRE MALAIA NO!En castellano:

Les comunicamos la constitución de la "Associació de Veïns del Passeig de Sant Antoni i Rodalies", entidad formalizada el pasado 15 de Octubre y cuyo primer objetivo es detener la construcción de una torre de 11 plantas (la que los vecinos denominan "TORRE MALAIA NO!" recordando el caso Marbella) que se quiere realizar en el Passeig de Sant Antoni 32 (al lado de la Estación de Sants). La falsedad documental, la manipulación en varias facetas del proceso y la venta de una rampa de uso publico en la C/Riego, ha culminando en una modificación del PGM y la vulneración de la normativa que regia en la zona que tan solo permitía realizar Bajos + 4 plantas.

El Alcalde Sr. Hereu ya fue informado con la entrega al Ayuntamiento de Barcelona de 100 cartas firmadas por los vecinos, así como los Partidos Políticos (CiU, PP, ERC i IC) mediante entrevistas efectuadas en rondas informativas, mientras que las fuerzas políticas de la oposición nos han manifestado su apoyo en esta lucha, el Alcalde Hereu sólo nos da la callada por respuesta.

Siguiendo el proceso de las distintas actuaciones programadas por la Associacion a finales del pasado mes de Octubre, nuestro abogado Sr. Ramón Contijoch presentó una DEMANDA contra el AYUNTAMIENTO en el Juzgado de lo Contencioso Administrativo pidiendo la anulación de la licencia de obras, y posteriormente presentó una DENUNCIA en FISCALIA para que investigue todas las responsabilidades que se puedan derivar de los hechos denunciados.

En nuestra página web http://11plantes.sants.org puede consultarse toda la trama debidamente documentada del puzzle urbanístico TORRE MALAIA NO!

  |  [ 0 trackbacks ]   |  enllaç permanent  |  enllaç relacionat  |   ( 3 / 1310 )
SAPIC demoleix i utitza el solar d'Eusebi Planas 
La setmana passada, durant tota la jornada laboral les nostres orelles han sigut agredides per una taladradora-excavadora. SAPIC ha començat a treballar en el solar contigua d'Eusebi Planas que té un rètol que posa "Solar Municipal destinat a la millora de l'accessibilitat del Triangle de Sants". La Guàrdia Urbana argumentà que "creien que en tenir continuïtat el tancat, corresponien a obres de l'AVE".


  |  [ 0 trackbacks ]   |  enllaç permanent  |  enllaç relacionat  |   ( 3 / 728 )

Següent

No a la Torre Malaia!